Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry przez Steama

Davide2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sciągnąłem ostatnio sobie launchera do gry, kolega dał mi konto do sprobowania, no i mi się spodobała gra. Teraz pytanie - czy jak kupie grę na steamie to jak tam poźniej wygląda zakładanie konta do logowania? Z moim internetem ciężko ściągnąć ponownie grę ze steama.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Jeśli kupisz gre na Steam i tak Ci się uruchomi launcher infestation(ten co z wersji nie steamowej).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Jeżeli będziesz chciał pograć przez platformę steam to i tak launcher będzie się pobierał na nowo ze steama. No chyba, że ustawisz w opcjach ścieżkę z grą, którą masz już zainstalowaną (o ile tak się da na steamie) Jednak nie musisz odpalać steama żeby zagrać sobie w tą grę. Wystarczy, że znasz dane do konta Warz i wchodzisz sobie normalnie w launcher, który masz już pobrany i logujesz się. Steam nie jest wymagany do grania w tą grę.

Ja sam posiadam 3 konta, więc jakbym miał logować się przez steama to bym chyba nerwicy dostał :D

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał nie trzeba przez steama grać nawet mając grę na steamie.

A jeśli jednak chcesz grać przez steama to poprostu instalujesz - > włączasz grę i czekasz aż ci się z update'uje -> i późniejsz jak musisz wpisać dane konta to klikasz "Register  Account" i dalej już wpisujesz normalnie swój e-mail i hasło jakie chcesz mieć do konta. 

Dlatego za pierwszym razem musisz włączyć grę przez steama

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...